Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка Иван Бакалов, фейсбукНавремето при соца в.

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка Иван Бакалов, фейсбукНавремето при соца в.
Коментари Харесай

Иван Бакалов: ИТН и Дончева взаимно си пуснаха кръв предизборно

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Иван Бакалов, фейсбук

Навремето при соца в. " Стършел " доста го съдеха всякакви наранени от сериозни изявления. Имаха графа " Четиво за министри и генерални шефове ". Като млад публицист в края на соца сътрудничех там на хонорар, пишех някакви къси криктики, като дребни следствия, във фейлетонен жанр, каквито пускаше вестника. И редакторът Сергей Трайков ми даде първият сериозен на практика урок по публицистика: " Не можеш да напишеш нищо, което не можеш да докажеш ". И ми изясни, че магнетофонен запис не е доказателство, би трябвало очевидец. Ходил съм на среща с хора, с цел да пиша, и Трайков е идвал с мен като глух очевидец.

Това разяснява журналистът Иван Бакалов във фейсбук.

И още:

Сега виждам през този обектив абсурда сред Татяна Дончева и хората от Има Такъв Народ. Те не трябваше да разкриват неща, които не могат да потвърдят. От случая може да се потвърди единствено, че Дончева е влезнала в един офис и е излязла от него след 2 часа или N минути. Разговорът е бил на четири очи. Нито тя може в съда да потвърди какво са говорили, нито другият. Доколкото тя сподели обаче, че се е срещала и с доста други депутати от Има Такъв Народ, може да се чака, че те ще свидетелстват в съда. И надали всички ще лъжат под клетва. И е любопитно какво са си говорили.

Така Има Такъв Народ и Дончева взаимно си пуснаха кръв предизборно. Покрай Дончева обаче се визира и ИБНИ, хора, които не носят отговорност за нейните приказки. И те може да се разделят с нея или да застанат зад нея. Нямат огромен избор.

Но всеки гледа случая през своя обектив и съперниците на Има Такъв Народ ще скачат - тия лъжци, интриганти и т. н. И назад, други ще споделят - ето по какъв начин им изкараха кирливите ризи на политиците и т. н. Работата явно ще свърши в съда и ще чакаме да чуем кой какво споделя пред него.

Но от ден на ден се отваря място за нова партия на К:ирил Петков.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР